Balanja

Sadaya pesenan dikirimkeun dina waktos 24 dugi 48 jam ti saprak anjeun mesen nganggo macem-macem kurir pengiriman kalebet tapi henteu diwatesan ku. DHL, USPS, Royal Mail, TNT, DPD gumantung kana lokasi anjeun sareng jasa anu paling gancang. Pigura waktos pangiriman anu biasa antara 1 o 7 dinten damel, anjeun tiasa nampi barang-barang anjeun langkung tiheula. Sadaya pesenan dikirim ku nomer lacak sahingga anjeun tiasa ngalacak éta unggal-unggal jalan! Pakét tiasa disanghareupan reureuh di luar kontrol urang sapertos adat atanapi telat pos.