Bantahan

"Halaman wéb" ieu atanapi "situs" kanggo tujuan inpormasi waé. Halaman wéb kedah dianggo ngan ukur pikeun panggunaan individu, sanés komérsial sareng kontén halaman wéb, kalebet téks, grafik, logo, gambar, audio, pidéo, sareng sajabana mangrupikeun halaman wéb sareng henteu kedah diréproduksi, dipindahkeun, atanapi disebarkeun tanpa ditulis idin.

Punten perhatoskeun yén anjeun ngan ukur tiasa nyetak sareng ngaunduh bagéan matéri tina daérah anu béda dina Loka éta pikeun panggunaan anjeun sanés komérsial upami anjeun satuju yén henteu ngarobih atanapi ngahapus bewara hak cipta atanapi propriétén tina bahan éta. Ogé, anjeun satuju (ku aksés kana situs ieu) pikeun masihan ka kami lisénsi anu teu eksklusif, bebas royalti, sadunya, lisénsi abadi, kalayan hak pikeun sub-lisénsi, pikeun baranahan, ngadistribusikaeun, ngirimkeun, nyiptakeun karya turunan, ditampilkeun sacara umum sareng umum ngalaksanakeun matéri naon waé sareng inpormasi sanés (kalebet, tanpa watesan, ideu anu aya dina éta pikeun produk sareng jasa anu énggal atanapi ditingkatkeun) anjeun kirimkeun ka daérah umum dina Situs (sapertos papan buletin, forum, sareng kumpulan berita) atanapi ku e-mail ka urang ku sagala cara sareng di média mana waé anu ayeuna dikenal atanapi engké dikembangkeun.

Sanaos urang ngalakukeun unggal usaha pikeun nyayogikeun file bébas virus, urang henteu ngajamin file anu teu rusak. Salaku tambahan kana ieu, éta tanggung jawab lengkep sareng teu aya saratna pikeun pangguna situs pikeun ngaévaluasi akurasi, lengkep sareng kagunaan sadaya pendapat, naséhat, jasa, dagangan sareng inpormasi sanés anu disayogikeun ngalangkungan jasa atanapi dina internét umumna. Kami henteu ngajamin, ku cara naon waé sareng naon waé, yén jasa bakal henteu kaganggu atanapi bébas kasalahan atanapi anu cacat dina jasa bakal dilereskeun. Anjeun ngartos langkung jauh yén sipat murni internét ngandung bahan anu teu acan diédit sababaraha diantaranana eksplisit atanapi tiasa nyigeung ka anjeun. Aksés anjeun kana bahan sapertos dina resiko anjeun sorangan sareng lengkep. Kami henteu gaduh kontrol sareng teu nampi tanggung jawab naon waé pikeun bahan sapertos kitu.

Dokumén kawijakan ieu atanapi dokumén atanapi halaman sanés dina halaman wéb tiasa diédit (dirobih atanapi dihapus, sapinuhna atanapi sawaréh, tanpa aya bewara sateuacanna) dina kawijaksanaan pinuh urang sareng sagala parobihan anu dilakukeun bakal épéktip langsung sareng ngariung kana pangguna anu aya sareng poténsial . Kami, ku sabab éta, ngadesek yén sadaya pangguna situs ieu kedah sacara rutin marios istilah panggunaan sareng dokumén kabijakan sanés anu muncul dina halaman wéb pikeun tetep sadar kana parobihan, upami aya. Punten perhatoskeun yén kunjungan ka halaman wéb bakal dianggap panarimaan anjeun tina aslina atanapi kabijakan privasi anu dirobih atanapi kabijakan anu sanés. Upami anu nganjang situs henteu hoyong kabeungkeut ku istilah sareng kaayaan ieu, anjeunna moal aksés atanapi nganggo situs éta.

Pamakéan nandakeun Loka sareng Jasa ieu nunjukkeun yén anjeun parantos maca sareng satuju kana Bantahan, kabijakan privasi, istilah panggunaan, sareng sadaya dokumén sanés. Hak naon waé anu henteu dikaluarkeun sacara jelas di dieu ditangtayungan. Eusi pernyataan ieu tiasa dirobih iraha waé, dumasar kana kabijaksanaan urang.