Undian Hak Cipta Milénium Digital ("DMCA") Perhatosan

Halaman wéb anu dimaksud ngan ukur pikeun tujuan inpormasi sareng henteu kedah diinterpretasi salaku naséhat, tanggapan, pendapat, atanapi saran.

Upami anjeun ngaraos yén hak cipta inteléktual parantos dilanggar atanapi upami aya bewara ngalanggar parantos diajukeun ngalawan anjeun, anjeun kedah langsung ngahubungi kami ku ngirim kami email pikeun ngaleungitkeun hak cipta intelektual parantos dilanggar atanapi upami aya bewara pelanggaran parantos diajukeun ngalawan anjeun.

Punten perhatoskeun yén sababaraha layanan atanapi sumber inpormasi ditawarkeun ku pihak katilu sareng éta henteu tiasa dilakukeun pikeun kami pikeun ngariksa kaaslianana sadayana. Teu aya bagian tina halaman wéb ieu anu tiasa dikirimkeun atanapi dihasilkeun dina bentuk naon waé, naon waé [dina lengkep atanapi sabagian), mékanis, éléktronik, atanapi anu sanésna, kalebet fotokopi sareng rékaman, atanapi ku sistem panyimpenan inpormasi sareng sistem pangambilan, atanapi dikirimkeun ku email, atanapi dianggo dina cara anu sanés anu henteu dibahas di dieu kecuali upami ijin tertulis tina pamilik halaman wéb nampi.

Saatos nampi bewara DMCA, kami bakal nyobian nalungtik éta dugi ka kapasitas urang. Sacara umum, waktos lead 72 jam bisnis atanapi langkung dina sababaraha kasus kedah disayogikeun ka kami sanaos ieu tiasa ngalangkungan 15 dinten atanapi langkung dina sababaraha kasus. Punten perhatoskeun yén téks, gambar, HTML, grafik, sareng naskah sapinuhna gaduh hak cipta sareng dipiboga ku situs wéb ieu, sadaya hak ditangtayungan.