kabijakan privasi

Di Bodybuiltlabs, kami sapinuhna ngakuan yén anjeun percanten ka kami pikeun meta dina cara anu profesional, étika, sareng tanggung jawab nalika anjeun milih masihan kami inpormasi ngeunaan diri anjeun liwat halaman wéb kami.

Naon Inpormasi anu dikumpulkeun Bodybuiltlabs? Kumaha urang ngagunakeunana?

Kami tiasa nyungkeun inpormasi pribadi pikeun disayogikeun ku anjeun upami anjeun ngadaptarkeun peringatan email, buletin, atanapi jasa anu sanés. Inpormasi ieu dikumpulkeun pikeun hiji-hijina tujuan pikeun nyayogikeun eusi anu khusus sareng anu dipikaresep ku anjeun. Éta ogé tiasa dikumpulkeun pikeun ngabéjaan anjeun ngeunaan peluncuran produk atanapi jasa énggal atanapi ngamutahirkeun anjeun ku nawaran khusus ti Bodybuiltlabs, sareng anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun henteu nampi inpormasi sapertos kitu.

Kami henteu ngabagi atanapi ngajual inpormasi anjeun ka saha waé anu teu diidinan, sareng kami moal ngalakukeun éta. Nanging, urang tiasa nyingkab inpormasi pribadi sakumaha anu dibutuhkeun ku atanapi diijinkeun dina hukum anu berlaku pikeun akur sareng sarat légal atanapi pangaturan. Kami nyandak léngkah anu wajar pikeun mayungan data anu dikumpulkeun ku kami tina robahan, aksés anu teu diidinan, panyingkepan, atanapi karusakan. Kami nerapkeun prosedur kaamanan standar standar industri pikeun ngaksés sareng nyimpen inpormasi. Nanging, urang tiasa kapaksa nyayogikeun inpormasi ka pamaréntah atanapi pihak katilu dina kaayaan anu tangtu. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun ngajaga inpormasi anjeun tapi pihak katilu tiasa sacara haram ngalobakeun atanapi ngahalangan komunikasi atanapi transmisi swasta, atanapi pangguna tiasa nyalahgunakeun atanapi nyalahgunakeun inpormasi anu aranjeunna kumpulkeun tina situs kami.

Anjeun tiasa ngotéktak sareng ngaksés halaman wéb umum kami tanpa nyayogikeun inpormasi anu ngaidentipikasi pribadi. Nanging, urang tiasa nyungkeun anjeun nyayogikeun inpormasi pribadi khusus upami anjeun nyungkeun kami ngahubungan anjeun pikeun langkung seueur inpormasi atanapi kajelasan ngeunaan produk sareng jasa kami. Inpo ieu tiasa kalebet nami, nomer telepon, alamat, sareng inpormasi kontak sanés. Ku ngagunakeun situs wéb kami, anjeun satuju kana pengumpulan sareng panggunaan inpormasi ieu ku Bodybuiltlabs.

Punten perhatoskeun yén kami nyayogikeun hak-hak anu lengkep sareng teu kaantang pikeun ngarobih prakték privasi kami sateuacana atanapi sabagian, sakumaha nalika diperlukeun tanpa intimasi sateuacanna. Kami bakal masangkeun parobahan éta dina halaman Sarat jeung Kaayaan Pamakéan halaman wéb urang upami aya kajadian anu sapertos kitu. Kami naroskeun ka anjeun mangga parios halaman ieu dina waktos anu teratur pikeun mastikeun yén anjeun sadar kana prakték privasi panganyarna. Kurangna pamahaman atanapi kasadaran atanapi henteu nganjang ka halaman ieu bakal tetep dibentuk salaku hukum anu ngariung pikeun sadaya pengunjung situs.

Catetan Pikeun Barudak Sareng Kolot

Kami maksudna halaman wéb Bodybuiltlabs pikeun dianggo ku déwasa waé. Minor (di handapeun umur 18 taun) henteu cocog pikeun nganggo produk sareng jasa kami sareng kami bakal nyarankeun anjeun henteu ngalebetkeun inpormasi pribadi ka kami. Bawah umur tiasa nganggo jasa urang ngan ukur disatujuan ku sepuh atanapi wali, upami panggunaan éta disahkeun ku hukum anu berlaku.

Situs Pihak-katilu

Kami tiasa nyayogikeun tautan kana situs pihak katilu tina halaman wéb kami. Punten perhatoskeun yén kami henteu nyatujuan atanapi ngoténtikasi kontén eusi atanapi privasi tina situs sanés anu sanés Bodybuiltlabs anu tiasa kami kaitkeun. Kunjungan ka situs aranjeunna (s) aya résiko anjeun sareng anjeun kedah marios aranjeunna pinuh sateuacan nganggo atanapi nyayogikeun inpormasi pribadi ka aranjeunna.

Anjeun satuju pikeun ngabela, ngaganjar ganti rugi, sareng nyepeng Bodybuiltlabs sareng réncangna henteu bahaya tina sagala sareng sadayana tanggungan, biaya sareng biaya, kalebet biaya pengacara anu wajar, anu aya hubunganana sareng palanggaran Sarat sareng Kaayaan ku anjeun atanapi pangguna anu sanés dina akun anjeun. Sadaya eusi anu dipedalkeun atanapi tiasa diaksés liwat halaman wéb ieu dijagaan ku hak cipta. Éta henteu tiasa dianggo, diterbitkeun, dikirim deui, direproduksi, atanapi disiarkeun upami teu aya ijin tertulis ti anu gaduh hak cipta.

Upami anjeun henteu satuju kana istilah sareng kaayaan ieu, anjeun dipénta pikeun henteu aksés kana Situs atanapi ngaunduh Eusi naon waé.