Kawijakan ngabalikeun duit

Pertukaran sareng Parobihan Balik deui

Kami arepkeun anjeun resep mésér ti BodyBuiltLabs. Nanging, upami anjeun henteu bahagia sareng pameseran, atanapi henteu nyumponan sarat anjeun, anjeun tiasa ngabalikeun ka kami.

Barang kedah dikembalikan dina kaayaan aslina sareng bungkusanna, dina waktos 14 dinten ti saprak anjeun nampi éta. Kami tiasa nawiskeun bursa atanapi ngabalikeun duit pinuh pikeun harga anu anjeun mayar.

Upami anjeun mulihkeun produk ka kami sabab éta henteu leres, kami ngan bakal ngabalikeun biaya ongkos kirim anjeun upami barang éta salah ngalangkungan kasalahan ti pihak kami sanés upami produk éta salah dipesen ku anjeun nyalira.

Kawijakan pengembalian dana ieu henteu mangaruhan hak hukum anjeun.

Punten perhatoskeun: Kawijakan balik sareng tukeur ieu ngan ukur patali sareng pameseran internét sareng henteu dilarapkeun kana pameseran anu dilakukeun di toko.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun balikeun barang ngalangkungan metodeu anu diasuransikeun sareng tiasa dilacak, sapertos pangiriman Royal Mail Recorded. Punten émut kanggo kéngingkeun buktina resi parangko. Punten perhatoskeun yén kami moal nanggung jawab pikeun barang-barang mana anu leungit di pos sareng henteu dugi ka kami. Upami anjeun nganggo Royal Mail Dirékam atanapi Pangiriman Khusus anjeun tiasa parios naha kami nampi parsél anjeun nganggo jalur halaman wéb Royal Mail sareng tilas.

Pikeun ngaktipkeun kami pikeun ngolah kadatangan anjeun langkung éfisién, punten kirimkeun catetan panutup sareng bungkusan éta. Pease ngajelaskeun naha anjeun hoyong bursa atanapi ngabalikeun duit, alesan pikeun balik deui, sareng émut kalebet nomer pesen anjeun sareng detil kontak pribadi sahingga kami tiasa ngahubungi upami aya masalah.

Nalika kami nampi produk anu dipulangkeun ka kami pikeun ngabalikeun duit sareng wareg ku kaayaan na sareng alesan pikeun pangbalikan, kami bakal ngolah pengembalian dana anjeun pikeun jumlah lengkep anu dibayar pikeun barang nganggo bentuk pembayaran anu sami sareng akun anu mimitina dianggo pikeun pameseran .

Punten perhatoskeun: upami anjeun balikeun barang anu ditukeurkeun pikeun ngabalikeun duit maka kami nyayogikeun hak pikeun ngeusian biaya administrasi £ 10 kanggo nutupan biaya ongkos kirim tambahan kami.

 

+ FAQS Kawijakan Balikkeun

Naha penting pikeun ngeusian formulir pamulangan?

Kami ngarékoméndasikeun pisan anjeun pikeun ngeusian formulir pamulangan. Punten perhatoskeun upami hiji barang dikintunkeun tanpa formulir pamulangan maka kami tiasa ngahubungi anjeun ngalangkungan telepon atanapi email pikeun mastikeun alesan balikna. Upami urang henteu nguping deui ti anjeun dina waktos 30 dinten, kami ngagaduhan hak pikeun ngembalikan barang éta ka anjeun atanapi, upami barang éta cocog, prosés pengembalian dana dikurangan biaya administrasi £ 10.

Jasa anu mana anu kuring kedah anggo pikeun ngembalikan barang?

Kami ngarékoméndasikeun anjeun balikeun barang ngalangkungan metodeu anu diasuransikeun sareng dilacak, sapertos Royal Mail Dirékam atanapi Pangiriman Khusus. Punten émut kanggo kéngingkeun buktina resi parangko. Punten perhatoskeun yén kami moal nanggung jawab pikeun barang-barang mana anu leungit di pos sareng henteu dugi ka kami. Upami anjeun nganggo Royal Mail Dirékam atanapi Pangiriman Khusus anjeun tiasa parios naha kami nampi bungkusan anjeun nganggo lagu sareng lacak situs web Royal Mail.

Sabaraha lami deui pikeun pengembalian dana kuring diolah?

Mangga nyanggakeun dugi ka 10-15 dinten damel saatos nampi pikeun sadayana pengembalian dana sareng bursa kanggo diolah. Upami anjeun teu acan nampi pengembalian dana dina waktos 15 dinten damel ti kami nampi produk anjeun, mangga ngahubungan kami ku ngirim email ka sales@bodybuiltlabs.co.uk.

Sabaraha lami saatos ngagaleuh kuring tiasa balikkeun barang?

Punten pastikeun anjeun balikeun barang anjeun dina 30 dinten saatos anjeun ngagaleuh.

Upami barang dipulangkeun saatos waktos ieu kami aya dina hak kami pikeun nolak pengembalian dana tapi tiasa kersa nawiskeun bursa, tunduk kana barang éta dina kaayaan murni. Barang kedah dipulangkeun dina kaayaan anu sami nalika dikirim.

Kumaha upami produk kuring rusak atanapi rusak?

Upami anjeun henteu kéngingkeun produk anu ruksak atanapi sanés anu anjeun mesen maka anjeun tiasa balikeun ka kami gratis pikeun ditukeurkeun atanapi ngabalikeun duit pinuh dina 30 dinten saatos nampi éta.

Kumaha upami kuring hoyong mulangkeun barang anu dipésér ngalangkungan situs cashback?

Barang anu dipésér ngalangkungan halaman wéb cashback tiasa dipulangkeun dina waktos 30 dinten anu sami, tapi cashback moal dibayar dina pesenan ieu.

Kumaha upami kuring nampi kado gratis nganggo beuli kuring?

Upami anjeun kersa balikeun barang anu disayogikeun ku hadiah gratis, anjeun kedah ngabalikeun kado gratis anjeun ku item éta.

+ FAQS Kawijakan Tukeuran

Kami bakal senang-senang tukeur barang anjeun salami éta dipulangkeun dina kaayaan murni sareng nyayogikeun patokan pikeun mulangkeun hiji barang sakumaha anu ditetélakeun dina Kawijakan Pamulangan urang di luhur.

Kumaha tukeur barang

Turutan prosedur anu sami anu ditetélakeun dina kawijakan balik kami. Punten eusian formulir pangbalikan sareng bejakeun ka kami barang mana anu anjeun hoyong tukeur sina dibarengan ku detil kontak anu saluyu, upami urang kedah ngahubungi anjeun.

Naon anu lumangsung upami aya bédana harga?

Upami aya biaya tambahan kanggo mayar, kami bakal ngahubungi anjeun supados pamayaran tiasa dilakukeun.

Upami aya pengembalian dana parsial kusabab ieu bakal dikredit deui kana kartu anu anjeun anggo pikeun transaksi aslina anu nyayogikeun pesenan dipulangkeun ka kami dina waktos 30 dinten.

Naha aya biaya administrasi?

Upami anjeun tukeur barang anu nilai langkung handap maka kami nyayogikeun hak pikeun nambihan biaya administrasi £ 10 kanggo harga barang gaganti. Upami ieu masalahna, kami bakal ngahubungi anjeun pikeun nginpokeun ka anjeun ngeunaan ieu.