Syarat panggunaan

Punten perhatoskeun yén halaman wéb ieu ngan ukur pikeun tujuan inpormasi sareng henteu ngajukeun panggunaan ubar-ubaran ningkatkeun kinerja. Pamakéan unggal ubar, kaasup anu katingali dina halaman wéb, kedah dilakukeun ngan ukur saatos rekomendasi médis sareng evaluasi riwayat médis. Sumawona, panggunaan sapertos kitu kedah rutin diawasi sareng dianalisis ku praktisi médis anu mumpuni atanapi staf médis anu otorisasi. Halaman wéb ieu dimaksudkeun pikeun jalma déwasa sahenteuna umur dalapan belas taun, pikiran anu saé, sareng kompeten sacara hukum pikeun mésér online.

Pamilik sareng operator Halaman Wéb ieu (atanapi "Situs") nyayogikeun hak-hak éksklusif sareng teu kaantang pikeun ngédit (sapinuhna atanapi sabagian sareng tanpa aya bewara sateuacanna) naon waé tulisan atanapi kontén halaman wéb dina situs. Parobihan naon waé anu dilakukeun bakal épéktip kalayan pangaruh langsung saatos aranjeunna muncul dina halaman wéb. Kunjungan ka halaman wéb, sateuacan atanapi saatos parobihan sapertos kitu, mangrupikeun panarimaan tanpa syarat sareng komprehensif tina istilah sareng kaayaan anu asli atanapi dirévisi tanpa aya syarat sareng / atanapi persetujuan. Pamilik sareng operator Halaman Wéb ieu henteu nanggungjawaban kanggo tautan ka situs wéb pihak katilu anu disayogikeun ngan ukur ukur pikeun pangunjung situs sareng ngadesek pengunjung situs pikeun niténan rasa jaga sareng rajin anu saé sateuacan ngadamel atanapi ngamajukeun inpormasi ngeunaan tautan ieu atanapi halaman wéb. Upami anjeun meta atanapi numbu ka situs wéb pihak katilu, anjeun ngalakukeun éta ku résiko lengkep anjeun nyalira.

Pamilik sareng operator halaman wéb nyarankeun yén anu nganjang kana situs kedah sacara rutin marios Sarat Pamakéan sareng halaman penting sanésna pikeun mastikeun yén aranjeunna sadar kana pembaruan atanapi parobihan, upami aya, saatos kunjungan terakhirna atanapi upami ieu kunjungan munggaran . Bahan anu disayogikeun kanggo inpormasi hungkul sareng panggunaan halaman wéb ieu ngan ukur résiko anjeun. Pamilik sareng operator halaman wéb ieu sacara jelas ngabantah sadayana jaminan naon waé, naha jelas atanapi tersirat sareng aranjeunna henteu nanggungjawaban hukum dina ekuitas, atanapi anu sanésna, ngeunaan inpormasi anu disayogikeun dina halaman wéb ieu (kalebet tautan kana halaman wéb pihak katilu) sareng / atanapi panggunaan inpormasi anu disayogikeun dina halaman wéb ieu.

Inpormasi anu tiasa ditingali atanapi tiasa diposting dina halaman wéb sering dikoléksi ti pihak katilu sareng Halaman Wéb ieu henteu ngadukung atanapi ngamajukeun kanyataan sapertos kitu sareng pangunjung situs sareng pangguna sacara lengkep tanggel waler pikeun tiap tindakan anu dilakukeun saatos ngaaksés halaman wéb ieu. Ku ngadatangan sareng ngagunakeun situs ieu, anjeun nampi yén panggunaan eusi situs web ieu kanggo panggunaan pribadi, sanés komérsial sareng panggunaan anu teu sah tina bahan tiasa ngalanggar hak cipta, mérek dagang, sareng / atanapi undang-undang sanés.

Ku ngagunakeun halaman wéb ieu, anjeun satuju sareng satuju nampi inpormasi ngalangkungan email ti pamilik sareng operator Situs Wéb ieu sacara periodik sareng ngaleupaskeun, nguntungkeun, membela sareng tahan henteu bahaya pikeun pamilik sareng operator Halaman Wéb ieu sareng afiliasi na, tina sadaya tanggungan, klaim, karusakan, biaya sareng biaya, kalebet biaya sareng biaya pengacara anu wajar, ti pihak katilu ngalangkungan panggunaan, kapercayaan, sareng promosi eusi, tautan, atanapi naon waé.

Ku ngagunakeun halaman wéb ieu, anjeun ngaku yén anjeun parantos maca sareng satuju pikeun kabeungkeut ku istilah panggunaan ieu sareng sadaya istilah sareng kaayaan dina situs wéb ieu sareng panggunaan Situs sareng Layanan ieu nunjukkeun yén anjeun parantos maca sareng satuju kana Bantahan kami, kabijakan Privasi, sareng istilah panggunaan. Hak naon waé anu henteu dikaluarkeun sacara jelas di dieu ditangtayungan. Eusi pernyataan ieu tiasa dirobih iraha waé, dumasar kana kabijaksanaan urang sareng aksés kana situs ieu, anjeun nampi yén anjeun parantos maca sareng ngartos perjanjian anu di luhur sareng satuju pikeun kabeungkeut ku sadaya istilah sareng sarat na.