Tentang Kami

Binaragawan nyaéta halaman wéb pikeun tujuan inpormasi. Kami mangrupikeun distributor grosir ubar panilitian di Éropa, Australia, Amérika Serikat, sareng seueur deui. Kami ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu cerdas sareng terang anu aya hubunganana sareng suplemén binaraga sareng nutrisi olahraga supados anjeun tiasa nyandak nilai anu langkung saé tina latihan anu kuat sareng sesi kardio anjeun.

Ngarojong panilitian médis hukum anjeun ku anu pangsaéna pikeun suplemén diet kualitas-premium sareng panguat téstostéron. Anjeun kedah salawasna émut nganggo produk kami ngan ukur pikeun tujuan anu sah sareng panilitian sajauh suplemén anu pangsaéna pikeun atlit kakuatan sareng binaragawan anu prihatin.

Punten perhatoskeun yén kami henteu nampi tanggung jawab, naon waé, pikeun komplikasi anu disababkeun ku saha waé, sacara langsung atanapi henteu langsung, ku ngaksés halaman wéb kami atanapi ngandelkeun naséhat, produk, sareng jasa kami. Inpormasi anu disayogikeun dina halaman wéb henteu kedah dicandak salaku kaputusan akhir, naséhat, atanapi opini. Bahan anu aya dina situs wéb ieu (sareng dina situs naon waé anu dikaitkeun tina situs ieu) ngan ukur pikeun tujuan inpormasi sareng pangguna situs sareng pengunjung kedah mastikeun validitas sareng kebenaranna sateuacan tumaros atanapi ngandelkeunana.

Saha waé anu ngaksés halaman wéb ku ieu ngaleupaskeun jasa ieu sareng saha waé sareng sadayana pamilik halaman wéb ieu, operator, padamel & padamel, langsung atanapi henteu langsung, tina sagala tanggung jawab naon waé anu aya hubunganana sareng panggunaan inpormasi anu ditawarkeun sareng anjeun satuju pikeun nahan anu ngagaduhan penerbit, manajemén, panulis, sponsor, pangiklan, sareng karyawan perusahaan urang bébas tina sagala tanggung jawab sipil atanapi pidana.

Dulur, ngakses, nganjang, atanapi ngandelkeun situs parantos ngaleupaskeun sareng ngaleupaskeun panyadia, pamilik sareng panyipta situs ieu tina sagala tanggung jawab anu tiasa timbul sareng parantos maca sareng satuju kana kabijakan Privasi kami. Hak naon waé anu henteu dikaluarkeun sacara jelas di dieu ditangtayungan sareng inpormasi ieu tiasa diédit atanapi dipupus iraha waé tanpa aya bewara.