SARM anu pangsaéna?

SARM anu pangsaéna?

Modéliptor Reséptor androgén Selektif (SARMs) diklasifikasikeun salaku kelas novél sanyawa terapi anu dicirikeun ku kaunggulan spésipitas androgén-reséptor sareng seléktivitas jaringan. Obat ningkatkeun kinerja ieu ilahar dianggo ku atlit sareng binaragawan pikeun ningkatkeun kakuatan, massa otot, sareng daya tahan kardiovaskular. Salaku tambahan kana kaunggulan ieu, SARM legit dianggo pikeun ngirangan kacapean sareng ningkatkeun pamulihan saatos latihan anu sengit, latihan kakuatan, sési kardio, sareng latihan résistansi.

Salah sahiji kauntungan pangbadagna SARM legit nyaéta aranjeunna gaduh épék anabolik dina otot tapi henteu ngakibatkeun pangaruh négatip dina sistem kardiovaskular sareng prostat. Ieu ngan saukur kusabab modulator reséptor androgén pilih salaku agonis pinuh dina otot sareng tulang sareng agonis parsial dina prostat. Kalayan kecap séjén, panggunaan SARM henteu aya hubunganana sareng épék sampingan sapertos stéroid sapertos kulit berminyak, jarawat, gynecomastia, karusakan prostat, nyusut tina téstis, karacunan ati, seueul, sareng langkung agresi.

Hayu urang ayeuna ngakses inpormasi anu mana SARM anu paling saé pikeun tujuan kaséhatan, kabugaran, atanapi binaraga masing-masing.

Ostarine (MK-2866)

MK-2866, kawéntar dikenal salaku Ostarine sareng Ostabolic, mangrupikeun salah sahiji modulator reséptor androgén selektif anu pangsaéna nalika ngeunaan pangaruh kaséhatan kaséhatan tulang sareng massa otot sacara positip. SARM ieu efektif pisan pikeun ngubaran jaringan pembuangan otot anu aya hubunganana sareng umur sareng nyegah pembuangan otot dina kaayaan kaséhatan anu parna. Asalna dikembangkeun salaku ubar pikeun ngagentos terapi ngagantian hormon sareng hormon pertumbuhan, Ostarine ayeuna biasa dianggo ku atlit kakuatan sareng binaragawan pikeun ngahontal tujuan kabugarannana.

Salah sahiji SARM anu paling ditalungtik, Ostarine ngabantosan anjeun ngalaman kinerja latihan anu signifikan sareng hasil. Modulator reséptor androgén selektif ieu luar biasa kuat sareng anjeun tiasa perhatosan épék anabolik anu kuat bahkan dina dosis anu handap tina 3mg. Cara anu pangsaéna pikeun nganggo Ostarine pikeun kéngingkeun otot ku lalaki nyaéta ngajalankeun éta dina siklus 10 dugi 14 minggu dina dosis sadinten 25mg (dibagi dua dosis pamisah masing-masing 12.5mg, sakali énjing-énjing sareng sakali sonten). Dosis idéal Ostarine pikeun awéwé nyaéta 12.5mg unggal dinten dina siklus SARM 6 dugi 10 minggu. Ostabolic kedah leres dicandak saatos tuang sareng 30-40 menit sateuacan latihan anu sengit, latihan perlawanan, sési kardio, atanapi latihan kakuatan. Disarankeun pisan pikeun nuturkeun pangrojong dina-siklus nalika sareng terapi post cycle (PCT) saatos siklus Ostarine SARMs.

Cardarine (GW-501516)

Dianggap salaku salah sahiji SARM pangsaéna pikeun kaleungitan gajih awak sareng ningkatkeun daya tahan, Cardarine (GW-501516) épéktip pisan pikeun leungiteun beuteung beuteung sareng visceral kusabab sipatna non-katabolik anu endah. GW-501516 teu aya kadua pikeun ngajaga massa otot bari ningkatkeun mékanisme leungitna beurat awak (ningkatkeun metabolisme, ngirangan napsu, jst.). Cardarine pangsaéna dianggo ku lalaki dina siklus SARMs 10 ka 14 minggu dina dosis sapopoé 10-20mg kalayan dosis 10mg sapoé disarankeun pikeun ningkatkeun daya tahan sareng dosis 20mg sapoé pikeun ningkatkeun leungitna gajih. Dosis idéal Cardarine pikeun awéwé nyaéta 5-10mg unggal dinten dina siklus SARM 6 dugi 10 minggu.

GW-501516 ngalakukeun ieu ku rékayasa ulang awak anjeun pikeun minuhan sapinuhna énergi awak sareng ngaduruk asam lemak tibatan karbohidrat, anu biasana sumber énergi anu dipikaresep ku awak. Ku ngalakukeun ieu, Cardarine nyababkeun réduksi dina kadar lemak awak sareng beurat ku ngirangan panyimpenan gajih dina bagian gajih awak umum sapertos beuheung, punggung, beuteung, sareng pingping. Henteu janten masalah naha anjeun parantos langsing atanapi ukuran rata-rata atanapi obese, Cardarine tiasa ngabantosan anjeun langkung ti ngan ukur cara ku cara ningkatkeun jalur awak anu aya hubunganana sareng metabolisme asam lemak. Éta ogé tiasa ngabantosan anjeun damel langkung hésé sareng langkung lami salami latihan anu sengit ku cara nyandak daya tahan kardiovaskular anjeun ka tingkat anu lengkep sareng ningkat.

Ligandrol (LGD-4033)

LGD-4033 SARM pohara populér duanana salaku suplemén bulking sareng motong latihan. Dosis rata-rata Ligandrol, ogé katelah Anabolicum, pikeun lalaki nyaéta 10mg unggal dinten. Dosis anu ideal tina Anabolicum pikeun awéwé nyaéta 5-10mg unggal dinten dina siklus SARM 6 dugi 10 minggu. Anjeun tiasa ngarepkeun kauntungan otot langsing antara 6-12 lbs ku ngagunakeun éta ngan ukur 4-6 minggu sanaos LGD-4033 idéal nyaéta kanggo 10 dugi 14 minggu. Sapertos Ostabolic, Ligandrol seueur anabolik sareng ngagaduhan rasio anabolik sareng androgén 10: 1 sahingga idéal pikeun bulking siklus SARMs. Disarankeun pisan pikeun nginum obat binaraga ieu saatos tuang sareng sahenteuna 30-40 menit sateuacan latihan. Pamakéan LGD-4033 kedah dilengkepan ku pangrojong-siklus nalika sareng PCT saatos siklus LGD-4033 SARM.

Anabolicum paling hadé ditumpukeun sareng Nutrabol, Stenabolic, Ostarine, sareng Testolone dina siklus bulking pikeun ngalaman épék sinergis. Ku ngagunakeun éta, anjeun tiasa ngalaman paningkatan dina tingkat sintésis protéin, otot padet, ingetan nitrogén, panyimpenan glikogén, kualitas sare sareng durasi, pamulihan otot, sareng rasa karaharjaan. LGD-4033 ogé bakal ngabantosan anjeun langkung gancang, psikologis sareng fisik. Anjeun ogé tiasa ngaharepkeun latihan anu langkung produktif sareng ningkat agility sareng kakuatan otot nalika ngajalankeun LGD-4033 dina siklus SARMs.

MK-677 (Ibutamoren)

MK-677 (ogé katelah Nutrabol sareng Ibutamoren) mangrupikeun pilihan anu munggaran sareng jelas pikeun saha waé anu milari alternatif anu langkung saé sareng langkung mirah pikeun hormon pertumbuhan manusa. Narkoba siklus bulking populér, Nutrabol nunjukkeun potency hébat sareng efficacy pikeun ngatur distribusi énergi sareng ngarangsang napsu ravenous. Henteu ngan ukur ieu, MK-677 langkung saé pikeun ngirangan jumlah lemak awak dina awak bari ngabantosan anjeun ngarangkep otot anu kuat.

Dosis anu disarankeun tina Nutrabol pikeun lalaki nyaéta 15-25mg unggal dinten dina siklus 10 dugi 14 minggu. Dosis Nutrabol kedah dilaksanakeun saatos atanapi nganggo tuangeun sahenteuna 30-40 menit sateuacan latihan résistansi, sési kardio, latihan kakuatan, atanapi latihan anu sengit. Pikeun awéwé, dosis anu disarankeun sadidinten nyaéta 5-10mg dina siklus genep dugi ka sapuluh minggu.

Testolone (RAD-140)

Upami anjeun milari alternatif anu hadé pikeun terapi panggantian, Testolone (RAD-140) mangrupikeun sanyawa anu kacida anabolik anu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun atlit sareng binaragawan pikeun ngarangsang produksi téstostéron alami dina awak. Langkung anabolik tibatan Téstostéron sareng rasio anabolik sareng androgén 90: 1. Cocog pikeun bulking siklus SARMs, RAD-140 mangrupikeun ubar anu ningkat pikeun ngalakukeun stimulasi otot anu gancang, ningkatkeun libido, sareng ningkatkeun massa otot.

Testolone pangsaéna dianggo ku lalaki dina dosis poéan 20-30mg dina siklus SARM anu langkung ageung sapuluh dugi ka opat belas minggu, anu langkung saé kedah dilaksanakeun saatos atanapi tuang makan sareng sahenteuna 30-40 menit sateuacan latihan perlawanan, sési kardio, atanapi binaraga anu kuat latihan. Pikeun awéwé, dosis anu disarankeun nyaéta 5-10mg unggal dinten dina siklus genep dugi ka sapuluh minggu. RAD-140 paling hadé ditumpukkeun sareng Ostarine (MK-2866), LGD-4033, sareng Ibutamoren (MK-677) pikeun bulking. Siklus RAD-140 SARM kedah teras-teras dilengkepan Bodybuilt Labs SARMs Cycle Support 90 Kapsul pikeun pangrojong siklus salami siklus sareng Bodybuilt Labs SARMs PCT 90 Capsules pikeun PCT saatos siklus.

Stenabolic (SR-9009)

Sténabolic, salah sahiji ubar siklus motong pang populerna, nyaéta suplemén binaraga anu paling endah anu dipikaterang ku umat manusa. Éta ngagaduhan kamungkinan ngarobih jam biologis inti awak pikeun ngarangsang pembentukan mitokondria énggal sareng ngabantosan awak pikeun ngaleungitkeun mitokondria anu henteu épéktip. Pangalusna tumpuk sareng motong SARM sapertos GW-501516 sareng S-4, Stenabolic ngajaga tingkat metabolisme awak dina sisi anu langkung luhur sareng ngabakar kaleuleuwihan kalori kusabab poténsial na stimulasi parobahan dramatis dina tingkat metabolisme awak.

Dosis Stenabolic anu disarankeun sadidinten pikeun lalaki nyaéta 30mg unggal dinten dina siklus 10 dugi 14 minggu sareng dosis anu disarankeun pikeun Stenabolic pikeun awéwé nyaéta 10-15mg unggal dinten dina siklus 6 dugi 8 minggu. Dosis stenabolic kedah saé pisan dilaksanakeun saatos atanapi nganggo tuangeun sareng 30-45 menit sateuacan latihan binaraga atanapi sesi kardio.

Andarine (S-4)

Andarine, ogé katelah S-4, mangrupikeun ubar siklus motong anu pang populerna sareng anu dipilari anu kasohor ku lalaki sareng awéwé. Suplemén binaraga binar SARM ieu mangrupikeun salah sahiji ubar panguatkeun kinerja anu pangsaéna pikeun ngabantosan awak ngagoréng langkung kilo dina sabuk. Éta sami-sami efektif pikeun kéngingkeun genep bungkus abs ku memicu oksidasi lemak ku ngariung sareng reséptor androgén dina jaringan lemak sareng adiposa.

Kadua pikeun ngajaga otot anu diusahakeun sareng berharga, S-4 pangsaéna dianggo ku lalaki dina dosis poéan 50mg unggal dinten (25mg sakali énjing-énjing sareng 25mg sakali sonten) dina siklus dalapan dugi ka dua belas minggu. Pikeun awéwé, anu dianjurkeun dosis Andarine nyaéta 12.5mg unggal dinten.

Upami anjeun hoyong mésér SARM anu sah, Labs binaragawan - grosir favorit di dunya sareng pabrik modél reséptor androgén selektif anu paling murni sareng murni - kedah janten pilihan kahiji sareng jelas anjeun. Ieu henteu ngan kusabab nganteurkeun SARM anu kuat, kualitas premium, sareng asli tapi ogé kusabab éta legit SARMs UK produsén sareng anu ngajual SARM premium ngabantosan anjeun kéngingkeun nilai anu pangsaéna sareng lengkep pikeun artos anu anjeun hasil.


heubeul Post Post anyar