Karanjang balanja
balanja kiwari
Lebet
Pilarian pikeun produk dina situs urang
Tempo deui

📦 GRATIS DUNYA 🌎 Kiriman Kana Pesenan Langkung £ 50 🚚

Bodybuilt Labs Ligandrol LGD-4033 10mg 90 Capsules
Bodybuilt Labs Ligandrol LGD-4033 10mg 90 Capsules sarmsstore bodybuiltlabs Bodybuilt Labs Ligandrol LGD-4033 10mg 90 Capsules
diobral

Bodybuilt Labs Ligandrol LGD-4033 10mg 90 Kapsul

harga biasa £ 49.99

Panjelasan Produk

Naon Ligandrol LGD-4033?

Salah sahiji SARM paling kuat di pasar, Anabolicum/ Ligandrol (LGD-4033) henteu kadua saatos ningkatkeun massa otot langsing sareng ngartikeun ulang tingkat kakuatan. Pangaruh SARM ieu tiasa dibasajankeun motong dramatis dugi ka transformasi awak anu gedé. Salila fase bulking, binaragawan tiasa ngaharepkeun kéngingkeun massa otot sareng kauntungan kakuatan anu tiasa gampang dipikagaduh sareng lami upami digabungkeun sareng jumlah macronutrién sareng kalori anu leres.

LGD-4033 jalan ku mengikat reséptor androgén dina awak dina jaringan tulang sareng otot. SARM ieu sami épéktip pikeun nyegah pembuangan otot. Anabolicum ngagaduhan kuat panguatan tulang sareng penyembuhan.

Mangpaat Anabolicum (LGD-4033)

  • Ngaronjatkeun massa otot langsing.
  • Ningkatkeun awak awak.
  • Perbaikan kakuatan gancang.
  • Ngabantosan ngajaga kauntungan anu diusahakeun.
  • Ngahulag degenerasi tulang.
  • Serbaguna serbaguna.
  • Épéktip pikeun ngubaran kakurangan téstostéron.
  • Pangsaéna pikeun ngajembatankeun sela-sela siklus.
  • Henteu nyababkeun karacunan ati.
  • Teu mangaruhan kadar koléstérol, ginjal, prostat, atanapi tekanan getih.

Kumaha Cara Nganggo Anabolicum (LGD-4033)?

Panjang siklus

Anabolicum pangsaéna dianggo dina siklus 8-12 minggu ku lalaki sareng 6-8 minggu ku awéwé sanaos ieu tiasa bénten-bénten sesuai kahoyong individu sareng syarat siklus.

Dosis Pikeun Lalaki

Dosis anu disarankeun pikeun Anabolicum nyaéta 5-10mg unggal dinten, langkung saé 30-40 menit sateuacan latihan sareng saatos tuang, dina siklus dalapan dugi ka dua belas minggu pikeun lalaki.

Dosis Pikeun Awéwé

Pikeun awéwé, dosis anu disarankeun pikeun Anabolicum nyaéta 2.5-5mg unggal dinten, langkung saé 30-40 menit sateuacan latihan sareng saatos tuang, dina siklus genep dugi ka dalapan minggu.

Produk Satengah Kahirupan

Satengah umur SARM ieu sakitar 25-30 jam sareng sakali sakali sadinten dosis henteu kunanaon.

Tumpukan sareng

Anabolicum pangsaéna ditumpukkeun sareng SARM sapertos Cardarine, Ostarine, sareng Testolone. LGD-4033 pangsaéna ditumpukkeun sareng Nutrobal (MK-677) dina tumpukan bulking pikeun épék sinergis. Siklus ieu bakal ngabantosan ngawangun massa otot anu padet sareng ukuran otot bari ningkatkeun pamulihan, rasa karaharjaan, sareng kualitas bobo.

Hasil Khas

Pangguna LGD-4033 parantos ngalaporkeun pamutahiran anu hébat dina hal jisim otot sareng kakuatan. Numutkeun ulasan online ngeunaan SARM anu kawéntar sareng forum binaraga, pangguna ngalaman kaleungitan kauntungan gajih sareng otot dina pondokna opat dugi genep minggu. Sababaraha pangguna ngalaporkeun yén kamampuanna pikeun ngadamel latihan anu sengit dugi ka 40 dugi 50 persén. Ku ngagunakeun SARM ieu genep dugi ka dalapan minggu, pangguna tiasa ngarepkeun langkung kiat, langkung bersih, sareng ningkat pembuluh darah nalika fase motong.

Naha Abdi peryogi PCT & Suplemén Lainnya?

Kami ngarékoméndasikeun pikeun nambihan Bodybuilt Labs SARMs Cycle Support 90 Kapsul kana siklus Sarm naon waé. Dukungan siklus bakal ngamaksimalkeun hasil sareng nyayogikeun sarat anu dibutuhkeun ku awak nalika latihan éksténsif & rekomposisi awak.

Sababaraha Sarms samentawis tiasa ngungkulan kadar téstostéron alami anjeun. Pentingna saatos siklus anjeun yén anjeun nyandak téstostéron Alami deui ka 100% pikeun ngajaga hasil anjeun tina siklus anjeun. PCT kami dirancang khusus pikeun Sarms sareng bakal mastikeun anjeun ngajaga sadaya kameunangan. Binaragawan Labs Sarms PCT 90 Kapsul

Kami ngarékoméndasikeun Mini PCT kalayan produk ieu. 4-6 minggu cocog.

 Pikeun nasihat ngeunaan Sarms anu pas pikeun anjeun parios kami Pitunjuk Sarms.

Kategori: Gain otot, produk urang